Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2012

Halloween lahestyy!

Viikonpaivat aina vaan hurahtavat ohitse taalla, mutta onneksi nyt loysin pienen hetken, etta voi kirjoittaa teille tanne!

Viime viikonloppu (29.-30.9.) oli aivan mahtava! Ensin lauantaina aamulla oli ensimmaiset jenkkifutisreenit taalla! Oli hullun mukavaa ja kivaa! Reenien jalkeen menimme uuden joukkueen kanssa lounaalle Seattleen. Mahtavaa porukkaa kerta kaikkiaan! Odotan innolla peleja! Viela ei hirvean usein ole reeneja, ilmeisesti siksi, etta ei ole kausi menossa. Nyt seuraavat reenit/kokeilupaiva on 20.10. ja seuraava vasta 20.11. Tammikuussa sitten alkaa harjoittelukausikin kunnolla pyorimaan.
Lauantai-iltana toinen au pair Nikola jarjesti pizza partyt! Oli todella mukava tutustua toisiin au paireihin, ketka tyoskentelevat Snoqualmiessa tai viereisissa kaupungeissa. Ihania tyttoja!

Sunnuntaina menimme host-perheeni kanssa laheiselle maatilalle hakemaan kurpitsoja halloweenia varten. Valitsin isoimman kurpitsan, minka pellolta loysin! Se on iso ja oranssi! Toivottavasti se muuttuu hevosten vetamaksi vaunuksi viela joku yo!
Matkalla maatilalle nain erittain ironisen tapahtuman, omasta mielestani. Tie oli hyvin mutkainen ja nopeusrajoitus oli n. 40-50 mph eli n. 60-80 km/h. Nain liikennemerkin tien vieressa, jossa kehotettiin ajamaan varovaisesti. Heti seuraavan mutkan takana joku vanhempi mieshenkilo oli ajanut ulos tielta. Siella sitten poliisit kirjoittivat sakkoja ja hinaaja hinasi autoa. Onneksi henkilovahinkoja ei tiedettavasti tapahtunut, mutta minusta tama tapahtuma oli hyvin ironinen.
Iltapaivalla lahdin sitten viela parin muun au pairin kanssa shoppailemaan Bellevuehen. Osasin ihan itse ajaa Bellevuehen ja ilman navigaattoria! Kylla, siis ilman apuja! Iltapaiva oli todella hauska ja mukava! Taalla on ihan liikaa ihania kauppoja ja ihan liian ihanat hinnat! Kavimme myos syomassa The Cheescake Factoryssa! Mahtavaa ruokaa ja viela mahtavammat juustokakut! Herranjestas sentaan sita juustokakkua! Palakin oli iso!

Halloween tosiaan on 31.10. ja se alkaa jo nyt nakymaan taalla. On nakynyt jo tulostani asti, mutta nyt viela enemman. Kaupat ovat taynna halloween rekvisiittaa, asusteita, ruokia, juomia, yms. Ihmiset ovat alkaneet myos koristelemaan talojaan halloweenia varten. Pihoilla nakyy kurpitsoita, hautakivia, luurankoja, noitia, zombeja ja vaikka ja mita! Hauskaa ja kummallista! On todella hauskaa saada kokea oikea amerikkalainen halloween! Odotan innolla! Oma halloweenasunikin saapui eilen postissa. Viime tiistaina meinasin ajaa ojaan illalla, kun joku hauska ihminen oli paattanyt ripustaa luurangon tien viereen puuhun roikkumaan. Oli aivan pimeaa jo ja kun luuranko ilmeistyi ajovaloihin niin hyva, etta en itse muuttunut luurangoksi. Todella hauskaa hei!

Syksy alkaa tekemaan tuloaan myos tanne! Paivat ovat kylla olleet kauniita ja aurinkoisia, mutta aamut ja yot ovat jo aika viileita. Nautin nyt naista viimeisista aurinkoisista paivista ennen kunnon syksya ja "talvea". 


Juustokakkua The Cheescake Factoryssa

Kurpitsa!


Yksi kaunis aamu. Kuva golf-clubilta.

Kotikatu


IHANAT <3

Syksy tulee!

Kotikadun kyltti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti