Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

Kaiken maailman

Tassahan tata aikaa on taas vierahtanyt! Kerrottavaakin riittaa.

Viikko sitten sunnuntaina 14.10. meilla oli au pair -tapaaminen yhdessa toisen alueen au pairien kanssa. Tapaaminen alkoi klo 11.00 yhdella Fall Cityn maatilalla, jonne ei aja, kuin vajaa 20 min tasta kotoa. Ajattelin, etta teemme jotain hauskaa kurpitsoista. Saa oli sateinen, mutta suhteellisen lammin. Paikalle paastyani juttelin hetken LCC:ni (Local Childcare Cordinator), Melindan kanssa miten elama on sujunut taalla. Lisaksi allekirjoitin yhden paperin, etta perhe ei tyollista minua enempaa, kuin 45 tuntia viikossa ja ovat joka viikko maksaneet palkan minulle. Sitten Melinda sanoi, etta nyt voit menna katselemaan kurpitsoita ja ottamaan valokuvia yms. Seisoskelin muutaman muun au pairin kanssa pihalla ja nama muut au pairit olivat kaikki Saksasta tai saksaa puhuvista maista ja he sitten ystavallisesti paattivat puhua saksaa keskenaan. Oli tosi hyvat keskustelut. :) Onneksi kaverini Nikola ja Katharina (molemmat myos Saksasta, mutta puhuvat aina englantia, myos keskenaan) tulivat pian myos paikalle ja elama helpottui. Oli mukava nahda muita au paireja, mutta muuten tapahtuma oli erittain tylsa. Katselimme ja kiertelimme sita maatilaa ja kurpitsapeltoja kaksi tuntia. Ja valilla tuli kivasti vetta. No onneksi kello loi 13.00 ja paasimme lahtemaan! Ja arvaten... Nikolan ja Katharinan kanssa shoppailemaan. Hups. Mutta loysin pinkit farkut! Ja talvikengat.

Maanantaina 15.10. pojat aloittivat uimakoulun North Bendissa sijaitsevalla sisauima-altaalla. He kayvat siella nyt joka maanantai ja keskiviikko aamu. Minua on pari kertaa luultu siella heidan aidikseen. Enkai ma nyt aidilta nayta!! Viikko sujui ihan hyvin poikien kanssa. Valilla pojat unohtivat miten kayttaydytaan ja kuunnellaan minua, mutta pikku juttuja sellaiset.

Torstaina 18.10. aloitin au paireille tarkoitetun englannin kielen kurssin Lake Washingtonin Teknologian instituutissa. Kurssilla harjoitellaan puhumista ja kommunikointia englanniksi. Kayn samassa koulussa myos heti peraan toisen au paireille tarkoitetun englannin kielen kurssin, jossa kuunteluiden kautta opiskellaan amerikan slangia, idiomeja ja sanastoa.

Lauantaina 20.10. oli taas hullun mukava paiva! Ensin aamulla Seattle Majesticsin jenkkifudisreenit ja lounas joukkueen kanssa. Reenit olivat mahtavat ja opin uutta ja paa meni tietty pikkuisen pyoralle kaikesta uudesta. Mutta kylla se siita! Illalla lahdin sitten toisten au pairien kanssa Seattleen Georgetownin vanhaan ruumishuoneeseen tehtyyn Kummitustaloon (Georgetown Morgue Seattle Haunted House). Ideahan oli minun. Ja voin kertoa, etta en mene enaa ikina vastaavaan paikkaan, sen verran oli inhottava paikka! Taloon mentiin siis kavelemaan pitkin muuttuvaa kaytavaa ja kuolleiksi, hulluiksi, verisiksi potilaiksi, vampyyreiksi, hirvioiksi ja pelottaviksi pelleiksi pukeutuneet nayttelijat hyppivat ties mista ovista ja luukuista eteen pelottelemaan. Kurkku on vielakin kipea kaikesta kiljumisesta. Nayttelijat eivat koskeneet keneenkaan, mutta tulivat todella lahelle huutamaan ja jaivat eteen seisomaan. Hyi... Viimeiset mutkat olivat pahimmat. Kavelimme vanerikaytavassa ja jostain alkoi kuulumaan moottorisahan aani. Sitten jostain hyppasi sellainen pelottava pelle nenan eteen huutaen, jolla oli moottorisaha kadessa. Sehan lahti sitten jahtaamaan! HYI!! APUA!!! IIIIIIIIIIIK!!! ULOS ULOS ULOS!! Ja EI ENAA IKINA uudelleen. Mutta suosittelen lampimasti teille kaikille muille!

Tanaan sunnuntaina 21.10. olen vain ollut kotona. Herasin 9.00 aikaan aamulla ja skypettelin aidin kanssa. Sitten soin vahan aamupalaa ja katsoin jenkkifudista telkkarista. Sitten juttelin Jennin kanssa facebookin videokeskustelussa, jonka jalkeen menin paivaunille. Herattyani menin keittioon, jossa pojat ja Gabby (host-aiti) koristelivat halloween-pikkuleipia. Itsekin koristelin muutaman. He antoivat minulle lahjakortin pedikyyriin, koska olen ollut niin loistava au pairi. Kivahan se on saada kiitosta :)
Illalla kavin viela puntilla ja uimassa, ettei nyt aivan tulisi vetela paiva.

Kohta nukkumaan! Uusi viikko taas edessa!

Talta se moottorisaha-pellekin suurinpiirtein naytti

Menossa sisalle Haunted Houseen!

Ulkona Haunted Housesta ja hengissa!

Pari kurpitsaa

Muutama kurpitsa lisaa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti