Sivut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lähtö lähenee!

Oijoi kolme viikkoa meni, että hurahti!
Nyt alkaa olemaan tavarat pakattuna asunnosta ja varastoituna ympäri Jyväskylää. Vielä pitäis se matkalaukku pakata.
Kavereiden kanssa pidin läksiäisiä 19.5. Shakerissa ja juhlat olivat mitä parhaimmat! Kiitos vaan vielä kaikille paikalla olleille. Olette mahtavia! Tänään vielä kahvittelen mummojen, kummien, tädin, setien, enojen, vanhempien ja serkkujen kanssa. Muutama hyvä ystäväkin tupsahtaa kylään vielä iltaisella. Olen kovasti yrittänyt kierrellä ympäri Jyväskylää, jotta saa sanottua kaikille tärkeille heipat vielä. Aivan kaikkia, joita olisin halunnut nähdä, en ole tavoittanut, mutta kyllähän minä sieltä Seattlesta takaisin tulen!

Pikkuhiljaa alkaa jännittämään enemmän ja enemmän tämä reissu. Tiistaiaamuna 4.9. klo 07.50 lähtee koneeni Helsinki-Vantaalta ja palaa joskus ensi vuoden lokakuun alussa. Hurjaa, suhteellisen pitkä reissu tulossa. Sitä saa vähän jännittää!

Vähän on myös haikea olo, kun jättää oikeastaan koko elämänsä tänne kotiin Suomeen. Mielestäni ei kannattaisi itkeä tämän asian takia, koska tosiaan olen takaisin sieltä tulossa. Mutta, ikävä tulee varmasti jossain vaiheessa ja itkuilta ei voi välttyä. Pidetäänhän yhteyttä koko vuosi?

Nyt on taas nostettava takamus ylös ja riennettävä! Seikkailuni odottaa aivan nurkan takana!

1 kommentti: