Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Viimeisia viedaan

Olisi tasan kaksi viikkoa jaljella Seattlessa au pairina. Huhhuh... vuosi meni hirmu nopeasti. Perheen uusi au pairi on talla hetkella New Yorkissa training schoolissa, saapuu tanne perjantaina. Tama viikko meneekin omien tavaroiden roudaamisessa leikkihuoneeseen ja huoneen siivoamisessa uutta au pairia varten. Mista tuota tavaraa noin paljon on kertynyt vuodessa????

Kesa hujahti ohitse aivan kasittamattoman nopeasti. No sen kylla arvasin jo kevaalla, etta kesa tulee menemaan ohi ilman, etta edes huomaa. Heinakuun pojat olivat neljalla eri paivaleirilla, joten minulla oli aina aamupaivat aikaa kayda salilla reenailemassa. Toki heinakuun jalkeenkin olen reenaillut, mutta vahemman siihen on ollut aikaa taas. Elokuu tulla tupsahti myos yhtakkia... Ja yli puolen valinkin ollaan jo reippasti. Pienia hauskoja tapahtumia, kuten potkupalloa ja Amazonin kesapicnic. Picnicilla paasin pyorimaan Seahawksin kotiareenalle, ihan kentalle asti :) Potkaisin potkumaalin ja tapasin entisen Seahawksin pelaajan Lawyer Milloyn. Pariin otteeseen minua luultiin tuolla picnicilla Phillin vaimoksi, joten joudun sitten teravasti korjaamaan, etta "no, I'm a nanny!". Kesalla aika on kulunut paljon golf clubin uima-altaalla poikien kanssa. Viimeisia opintopisteita myos suoritan (huomenna loppuu) ranskan kurssilla. Vahiin kay ennen, kuin loppuu...

Keskiviikkona 4.9. lennan Philadelphiaan, jossa asuu isan serkku Olli perheineen. Sielta otan junan Washington DC:hen, kunhan olen ensin jattanyt miljoonat laukkuni Ollin luo turvaan. DC:ssa asuu host-aitini sisko, jonka luona vietan noin viisi paivaa ja sitten suuntaan nenani New Jerseyhin. Siella asuu puolestaan host-aitini veli Tony perheineen. Vietan siellakin noin viisi paivaa. He asuvat noin 30 min junamatkan paassa New York Citysta, joten kayn siellakin taas ihmettelemassa maailman menoa. Kovin tarkkaa matkasuunnitelmaa minulla ei viela ole tuolle matkustukuukaudelle, mutta eikohan katsottavaa ja tutkittavaa loydy tuolta itarannikolta! Viela New Jerseyn jalkeen palaan Philadelphiaan viettamaan aikaa Ollin perheen kanssa. Kotiin tulen sitten joskus ;)

Hyvin on sekalaiset tunteet kotiinlahdosta. Jannittaa, olen iloinen, odotan kovasti, mutta sitten taas on haikeaa, pelottaa ja jannittaa eri tavalla. Haikeaa on jattaa kaikki kaverit, host-perhe ja jenkkielama tanne. Tamakin on jo vuoden verran ollut koti minulle, niin onhan tahan jollain tapaa myos kiintynyt. Mutta aikansa kutakin! Niinkuin host-vanhemmillekin sanoin, taytyy lahtea kotiin opiskelemaan, toihin, pelaamaan palloa ja rakentamaan talo. Rakennushommiin siis... :D

Kuvia en jakele nyt taalla, facebookista loytyy kylla ja paljon:
https://www.facebook.com/Ode1005

Hukkasin tuon meidan koiran yksi paiva.. autoon. Tohelo oli hypannyt sinne, kun ovi oli auki, enka huomannut koiraa takimmaisilla takapenkeilla (auto on siis mini van) ja laitoin oven kiinni. No mina sitten etsin Harperia reilut 20 min ennen, kuin tajusin, etta se kokottaa autossa... Hyvassa jemmassa!

Taytyy tasta nukkumaan kompia. Huomenna taysi paiva apinoiden kanssa ja viimeinen ranskan tunti. Yritan kovasti kirjoittaa viela viimeisella viikolla ennen, kuin lahden itarannikolle seikkailemaan. Nama viimeiset viikot menevatkin pakkaamisessa ja Annan opettamisessa talon tavoille.

Katselemme jalleen! Olkaa reippaita! Kohta nahdaan ja ollaan nenat vastakkain!




2 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella sun tavaramäärää kun tiedän, miten paljon sitä itelle kertyi jo pelkästään 5kk ajalta:D Toivottavasti kaikki tulee perille ja kivoja loppupäiviä!

    VastaaPoista
  2. Juu on pitanyt kylla laittaa kierratykseen aika paljon vaatteita ja kenkia. :D Kylla mina loput tavarat raahaan kotiin! :)

    VastaaPoista