Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloween ohitse

Onneksi halloween on vain kerran vuodessa. Rankka juhlapyha. Mutta hauskaa oli!

Lauantaina 27.10. olin halloween juhlissa au pair-kaverini Katharinan luona. Itse olin Kissanainen. Hauskaa oli! Hurjan hauskaa ja sunnuntaina oli vahan paa kipea. Pizza kylla helpotti oloa huomattavasti. Maanantaina 29.10. menimme halloween juhlaillalliselle golf clubille host-perheen ja poikien mummon Suen kanssa. Suella on myos mini-mayrakoira Heidi! Heidi on mun uusi kaveri. Tiistaina kaiversin ihka ensimmaisen kurpitsani! Tuli muuten hieno! Keskiviikkona 31.10. oli sitten se oikea Halloween-paiva. Iltapaivalla menimme poikien ja mummon kanssa host-vanhempien tyopaikalle Seattleen trick or treataamaan. Declan oli pukeutunut Captain Americaksi ja Logan oli Iron man. Kiersimme Amazonin rakennusta ja pojat kerasivat karkkia. Trick or treat! Sitten nopeasti takaisin kotiin ja kiertamaan naapurustoa. Trick or treat! Myos koirat puettiin tata iltaa varten. Haper oli superkoira ja Heidi oli hot dog. Hassut koirat!

Eilen torstaina 1.11. lapaisin ajokortin ajotestin! JEE! Nyt on sitten paikallinenkin ajokortti. Viime viikolla kavin kirjallisen kokeen tekemassa ja kaikki oikein! Isin tytto!! Kirjallinen koe oli kylla tosi helppo, koska siella oli samat kysymykset, mita loytyy netista harjoitteluohjelmasta. Ja ajokoe oli myos tosi helppo. Se kesti noin 15 minuuttia. Oudoin oli risteykseen peruuttaminen! Siis eihan kukaan oikeasti peruuta risteyksessa.. Ensin siis kaannyin hiljaisella tiella vasemmalle ja pysahdyin. Sitten piti peruuttaa takaisin tielle, josta tulin ja auto piti pitaa hyvin lahella reunakivetysta. Tosi typeraa minusta koko homma! Taskuparkkeeraaminenkin meni hyvin, vaikka tien ajokokeen meidan isolla mini-vanilla! Se on siis seitsemanpaikkainen "futis-mamma auto".

Ensi sunnuntaina menen Gabriellen kanssa katsomaan Seahawksin pelia Qwest-stadionille!! Hurjan kivaa ja jannittavaa!! Ihka oikea ensimmainen NFL-peli minulle!! GO SEAHAWKS!

Sitten viela kuvia pikkuisen teille:






Tyttoja!

Halloween cupcakes

Catwoman!

Tanssijalkakin vipatti

Golf clubilta. Jalkkaripoyta!

Ruokaa odotellessa golf clubilla

Tasta se lahtee!

Tarkkaa hommaa

VALMIS! Aiti, ootko ylpea minusta?

Hot Dog

Vasynyt superkoira

Muitakin kurpitsoita

Mun kurpitsan nimi on Topi!

1 kommentti:

  1. itse oon miettiny aupairiksi lähtemistä ja siks tää sun blogi kiinnostaa mua suuresti joten taidan jäädä lukijaksi! Oottelen jo uutta kirjotusta!

    VastaaPoista