Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

Arkea ja pienia seikkailuja

Taalla on taas aika lentanyt siivilla. Kohta jo kolme viikkoa edellisesta blogitekstista. Pahoittelut, ettei runosuoni ole sykkinyt :)

Arki sujuu taalla Seattlessa hyvin. Pojat ovat valilla oikein kiltteja ja tottelevaisia minulle. Tilanne toki muuttuu hiukan, kun vanhemmat tulevat kotiin tai ovat kotona. Pojat tietavat, etta vanhemmat antavat helpommin periksi heidan tahdolleen, joten riskaamista ja huutoa kuuluu vahan valia. Minulla on ollut tiukempi kuri poikien kanssa, joten minulle eivat riskaa ja kiukuttele enaa niin paljoa.
Hauskoja hetkia on ollut perheen ja poikien kanssa. Seka kavereiden.

9.11. meilla oli Seattle Majesticsin kauden 2012 paattajaiset. Oli hurjan mukava ilta ravintola Pyramidissa, josta jatkoimme muutaman joukkueelaisen kanssa Seattlen yoelamaan. Meilla oli hurjan hauskaa ja tamahan oli ensimmainen kerta minulle Seattlen yoelamassa. Ilta kuitenkin sai vahan kehnon lopun, kun kaverin autoon oli murtauduttu ja minun laukku viety sielta. Onneksi puhelin, rahat, pankkikortti ja henkkarit olivat minulla mukana toisessa laukussa, joten menetin vain vaatteita, kirjasto-, kuntosali- ja vakuutuskortin ja seka social security kortin. Toki kaikki nuo kortit ovat korvattavissa ja olenkin oikeastaan melkein kaikki saaanut hommattua uudelleen. Huono tuuri.. Suututtaahan tuollainen.

Viime lauantaina 17.11. oli viimeinen Seattle Majesticsin Training camp ja oli taas mielettoman mukavaa paasta touhuamaan soikean pallon kanssa! Tammikuussa alamme harjoittelemaan kunnolla koko joukkueen kanssa ja huhtikuussa alkaa sitten pelit! Sita odotellessa!!!

Samaisena lauantaina kavin myos Seattle Aquariumissa ihmettelemassa merenelavia. Hieno paikka! Loysin myos suunnattoman suuren peikon Aurora-sillan alta. Sehan se hauska peikko olikin. Kiipesin sen paalle :)

Sunnuntaina 18.11. meilla oli marraskuun au pair -tapaaminen. Tavalliseen tapaan tapaaminen oli hyvin tylsa. Mutta hauskaa oli menna leffaan katsomaan Here comes the Boom -elokuva. Suosittelen! Oli aivan torkeeeeeen hyva!! Popparit ja limppari olivat liian suuria minulle, en millaan jaksanut kaikkea.

Huomenna 22.11. on Thanksgivining. Menemme host-perheeni kanssa illalliselle heidan tuttavaperheen luokse. Innolla odotan Kiitospaivan illallista! Kalkkunaa vaan naamariin!

Ja siihen heti peraan on Black Friday, eli aivan mielettomat alennukset kaikissa kaupoissa maalla, merella, ilmassa ja netissa! Hurjaa!!! Shoppailu-mina paasee niin valloilleen!!! Kaikki tuotteet joka paikassa vahintaan puoleen hintaan! Toki ihmiset ovat puhuneet, etta tuo paiva on aivan kamala, eivatka todellakaan aijo lahtea ostoksille, koska ihmiset ovat aivan hulluja. Mutta kyllahan tuo nyt taytyy kokea kerran taalla asti ollaan! Taklaan kaikki pois tielta!

Tassapa pienta runoilua teille Otteliina-runojen ystaville.

Kahvittelua, ja missas muuallakaan, kuin Starbuckissa

Meduusoja!

Mustekalainen


Pakkohan noita oli kokeilla kadella. Oli aika allottavaa..

Kaveri!

Nama kaverit ei paljoa ressaa..

Fremont Troll. Siella mina olen, paan paalla!


5 kommenttia:

  1. Heippa Otteliina!
    oon seurannu sun blogia ja mulle on tullut pari kysymystä mieleen, joihin sulta varmasti löytyy vastaus. Oon siis itsekkin lähdössä au pairiksi, mikäli mut hyväksytään sinne. Mulla on haastattelu tulossa, ja se jännittää. Niimpä haluaisin kysyä sulta että mitä siinä kysyttiin ja jouduttiinko siinä kirjoittamaan yms! kiitoksia jo etukääteen:)

    VastaaPoista
  2. Meinaatko sita au pair -jarjeston haastattelua? Ootko menossa Cultural Care Au Pairin kautta? Se jarjeston haastattelu on ihan helppo. Ei tartte kirjottaa mitaan. Sen haastattelun pitaa entinen au pair/jarjeston tyontekija, eli ei siis mikaan konsulaatti tms :D Eka kysytaan muutamia kysymyksia suomeks ja sitten englanniksi. Kysymykset on tyyliltaan, etta mita harrastat, minkalainen lastenhoitokokemus sulla on, minkalainen sun oma perhe on, mita toivot au pair -vuodelta, mita et odota au pair -vuodelta (koti-ikava on hyva vastaus siihen ;D ), mita toivot/odotat host-perheelta, miksi haluat olla au pair jne. Ihan tommosia peruskysymyksia, mihin on helppo vastata. Eika ole olemassa oikeita ja vaaria vastauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cultural Carean au pair haastattelua juurinkin tarkoitin. Lähden tosiaan vasta ensi syksyny kun valmistun.

      Kiitos todella paljon, toi oikeesti autto. Oon vaan panikoinnu, et apua jos en saa mitään englantia väännettyä niihin. Mutta eiköhän se siitä, jos siinä tuollaisia kysymyksiä on.
      ps. seuralainen sun blogia ja otan taas yhteyttä jos mulla tulee jotain kysymyksiä, tai suoraan järjestölle ja kyselen niiltä.
      Hauskaa loppu vuotta sulle:)

      Poista
  3. Hyva, etta auttoi! Saa jatkossakin kysya ihan mita vaan! Kiva on kertoa ja auttaa! :)

    Ja Johanna, sa et selkeesti stalkkaa mua tarpeeks facebookissa ;D

    VastaaPoista