Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulunodotusta

Taas tama aika on vaan lentanyt.. No 1/4 reissusta takana ja joulukuu! Joulua odotellaan kovasti. Ihmiset ovat laittaneet aivan mielettoman paljon jouluvaloja taloihinsa. Valilla hiukan yliampuvastikin. Jotkut talot nayttavat silta, kuin ne olisivat oksentaneet valot pihalle.. Sen verran mauttomia juttujakin olen nahnyt noiden valojen suhteen. Valoje lisaksi ihmisilla on puhallettavia lumiukkoja ja joulupukkeja yms. pihalla. Nekin ovat tosi mauttomia minusta.

Kavimme hakemassa joulukuusen joulukuusi-tilalta 25.11. Reissu oli hauska ja hienon kuusen saimmekin. Aika hassuja tuollaiset tilat, mista sitten itse mennaan ja sahataan mieleinen kuusi. Naapurin perhekin oli matkassa mukana ja joulupukkikin oli paikan paalla! Joulupukki ei vaan jostain syysta osannut suomea..

2.12. kavinne joulubrunssilla Golf Clubilla. Ja paikalla tietysti myos joulupukki! Ruokaa oli paljon ja se oli hyvaa. Oli pekonia, munia, munakasta, lihoja, koyhia ritateita, vohveleita, hedelmia, yms kaikkea mahdollista. Ja tietty erikseen tottakai jalkiruokapoyta! Cupcakeseja, kakkuja, vaahtokarkkeja, karkkeja, mansikoita ja suklaasuihkulahde, mihin sai dippailla kaikkia herkkuja. Tunnelma oli jouluinen ja kaikilla oli hauskaa!

Talla viikolla sain suoritetuksi kaksi ensimmaista koulukurssiani. Molemmat olivat englannin kielen kursseja ja sain niista yhteensa kaksi "opintopistetta". Enaa puuuttuu vain nelja. No onpahan nekin nyt sitten tehty.

Vietimme tuossa 6.12. pikkuisen Suomen itsenaisyyspaivaa perheeni kanssa. Tein pojille Suomen liput ja maalasin liput myos heidan poskiinsa. Kavimme syomassa hyvassa ravintolassa ja kerroin heille miten Suomessa vietetaan itsenaisyyspaivaa. Onhan se vahan pienemmalla kaavalla juhlittu juhla Suomessa, kuin taalla Amerikassa, mutta kuitenkin tarkea meille suomalaisille. Onneksi myos nain Linnanjuhlia Yle Areenasta netista.

Muutenkin elama taalla on sujunut hyvin. Perus arkea poikien kanssa. Aika menee vauhdilla ja tulee menemaan viela hurjemmalla vauhdilla varmasti koko loppu reissun. Kohtakan mina tuun kotiinkin. Ihanaa on saada sielta Suomesta kirjeita mummoilta ja papoilta ja tadilta. Lammittaa aina kovasti mielta. Ja skypettaminen perheen ja kavereiden kanssa on kanssa aina niin kivaa!

Enaan ei oikeastaan ole koti-ikavaa. Sita on jo niin tottunut tahan arkeen taalla ja paikka tuntuu kodilta. Tokihan sita tulee valilla mietittya kotia ja mitahan sita sitten tapahtuu, kun tulen takaisin, mutta aika vahalle olen senkin pyrkinyt jattamaan. Enemman olen miettinyt ja suunnitellut lomiani ja 13. kuukautta taalla, minne menen ja mita kautta, mita haluan nahda ja kokea. Kovasti myos odottelen tammikuuta, koska silloin aloitamme oikeasti harjoittelun Seattle Majesticsin kanssa! Sitten juostaan taas hurjasti nurmella!

Viela pikkuisen kuvia teille:

Tassapa sita valittiin

Perhe ja tati Nicky!

Vahan on isommat piparit taalla pain

Joulupukki kuusi-tilalla

Joulupukki Golf Clubilla

Naapureiden jouluvalot

North Bendin maisemissa

Tekolumisota kuplassa

Laama-ystava North Bendissa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti