Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Kevaan hulinaa

Voi nena, etta kevat on hujahtanut nopeasti tahan pisteeseen, jossa se on nyt. Ei ehdi edes kirjoitteleen tanne! Taytyy nyt sitten paikata tama ja kirjoittaa kaikki kuulumiset kevaan menoista.

Maaliskuu kului reenatessa ja tavallista arkea viettaen Loganin ja Declanin kanssa. Kunnes koitti 22. paiva! Lahdimme host-perheeni kanssa Havaijille! Havaiji oli aivan mieleton! Kaunis, lammin ja kuuma, upeita hiekkarantoja, aaltoja, merta ja nahtavyyksia! Ainut pieni miinus lomassa oli se, etta pojat olivat aikamoisia apinoita koko reissun ajan. Varsinkin Declan. Kaytannossa kokoajan Declanin piti valittaa, itkea tai tehda pahojaan. Minullakin meni hermot muutaman kerran.. Mutta en sen enempaa antanut apinoiden hairita minun Havaiji-matkaani. :)
Havaijilla kavin Pearl Harborissa, mahtava paikka! Waikikissa oli upea International Market place, North Shoressa mahtavat aallot Sunset Beachilla ja Dolen vanhalla ananasfarmilla opin uusia juttuja ananaksista ja sielta olisi voinut ostaa mita tahansa ananaksesta tehtya. Hauska paikka! Kavin myos surffaamassa. Havaijin palomiehet jarjestavat surffauskursseja. Se oli jotain aivan mielettoman huikean hauskaa! Vietimme myos hauskan paasiaisen perheen kanssa. Naille jenkkilapsille paasiainen on hyvin pitkalle sita, etta paasiaispupu kay yolla piilottamassa paasiaismunia. Sunnuntaiaamuna niita sitten etsimaan. Vahan haikein mielin piti lahtea Havaijin auringon alta takaisin Seattlen sateiseen kevaaseen.

Mutta sateet paasivat unohtumaan hyvin nopsaan, koska joukkueemme ensimmainen peli oli 6.4. Utahin Jynxia vastaan kotona. Tarkean avausottelun voiton vei meidan oma ihana joukkue Seattle Majestics 48-18!!
Huhtikuussa pelasimme myos voitokkaat ottelut Portlandin Fillieseita (34-0), Tacoma Traumaa (40-0) ja Portland Shockwavesia (27-7) vastaan! Go Majestics!!
Huhtikuussa aloitin ranskan kurssin. Bonjoir vaan!!

Toukokuussa laitoin simat vapuksi ja kerroin host-perheelleni suomalaisesta vapusta. On aina hauskaa kertoa suomalaisesta kulttuurista. Sitten pitikin alkaa suunnittelemaan synttareita. Ihana synttarit saatiikin jarjestettya minulle! Prinsessa-teemalla tietysti! Oli ihana paiva. Itse leivoin kakun! Oma aiti neuvoi!
Lauantaina 11.5. pelattiinkin peli Sacramenton Sirenseja vastaan. Meidat oli nimetty otteluun altavastaajiksi, mutta me vastasimme nimeen voittamalla ottelun 42-21!!

Johan paastiinkin sitten tahan paivaan. Aitienpaiva. En paassyt oman aitin luona nyt kaymaan. Tai mummojen luona. Mutta ajatuksissa olitte mamma ja isomammat! <3

Kuvia Facebookissa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201187540720714.1073741836.1536372727&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201018819702794.1073741833.1536372727&type=3




Olkaa reippaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti