Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Talven menoja

Menoja on ollut monenmoisia. Aika menee taas niin siivilla, etta ei edes ehdi ymmartaa. Yli 5 kuukautta olen taalla jo ollut, eika yhtaan tunnu silta. Vastahan mina tanne tulin. Kohta ollaan puolessa valin reissua.

Tammikuu vierahti hyvin nopiaan. Jenkkifutisreenit pyorivat joka maanantai, keskiviiko ja lauantai. Reenaaminen helpottaa kovasti koti-ikavaa. Tammikuun ajan reenasimme crossfittia joukkueen kanssa lauantaiaamuisin. Kova laji. Ei voi muuta sanoa. Hyvaa reenia kaikin puolin ja hirvean hyva mieli ja olo tuli joka reenin jalkeen. Traktorinrenkaan tyontely on niin kivaa! Taytyy hommata sellainen myos kotiin Suomeen.


Hook & Ladder Crossfit



30 kpl jokaista

15 sek reenia, 45 sek taukoa

Alkulamppaa

Pitoja loytyy..

Taisi tan reenin jalkeen posket punoittaa 6 tuntia

Helmikuun alussa alkoi sitten pyorimaan lajireenit lauantaiaamuisin (klo 9.00-12.00). Maanantaisin ja keskiviikkoisin yleensa keskitymme reeneissa joko puolustukseen tai hyokkaykseen. Lauantaisin on yleensa molempia, koska lauantain reeni on vahintaan 3 tunnin pituinen. Reenit koostuvat alkulammittelyista, ketteryyskierroksesta (eli Otteliinan sanoin agility sirkus :D ), pelipaikkakohtaisista joka-paivaisista-harjoituksista, ryhmaharjoituksista (esim. laitahyokkaajat ja pelinrakentajat/linjapelaajat ja keskushyokkaajat), koko joukkueen harjoituksista (hyokkayksen pelit, puolustuksen peitot) seka kuntoharjoituksista. Paljon olen oppinut uutta ja melkein kuollut monesti kuntojutuissa. Viela on siis hiukan totuttelemista! Meilla on vain enaan 7 viikkoa ensimmaiseen peliin!! Pelaamme kotona Utahia vastaan. Jannittaa jo nyt!
Joukkueen kotisivuilta nakee jo taman hetkisen pelaajaluettelon: http://www.theseattlemajestics.com/roster.html
Hassua olla rookie taas! :D
Olen saanut paljon uusia kavereita joukkueen kautta ja heidan kanssaan olin myos viettamassa Super Bowl -juhlia. 



Joukkueelaiset kyselevat paljon Suomesta ja jenkkifutiksesta Suomessa myos. Mina sitten vastailen parhaan tietamykseni mukaan. Suomeakin olen hiukan yrittanyt opettaa, mutta se ei tunnu jaavan mieleen heille. Reilun kuukauden verran olen tervehtinyt sanalla MOI ja hyvastellyt sanalla HEIPPA ja vielakin suurin osa ihmettelee mita puhun.
Meidan joukkueesta 6 naista oli USA:n maajoukkueen karsintaleirilla. Toivottavasti tytot saavat paikan joukkueesta, jotta paasevat kaymaan siella Suomessa ensi kesana! Laitan terkkuja tulemaan sitten!


Perheessakin kaikki sujuu ihan hyvin. Pojat nyt ovat olleet vahan apinoita ja erityisesti tama viikko oli aika rankka. Maanantaiaamu taisi olla ainut, jolloin Declan ei itkeny ja riskannut ennen klo 7.00 aamulla. Kylla meinasi kattilat lennella muutama aamuna. Sen verran otti minua paahan, kun vanhemmat eivat laita lastaan ruotuun. Onneksi viikko kuitenkin kului nopeasti ja vapaa viikonloppu auttoi paljon kasailemaan hermot.

Kolmen viikon paasta lahdenkin viikon lomalle Kaliforniaan ja 6 viikon paasta Havaijille viikoksi! Koittakaa te siella Suomessa kolailla sita lunta pois tielta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti