Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mua kutsuu Kalifornia


Ensi viikon tiistaina Kaliforniaan viikon lomalle! Ensin suuntaan nenani San Franciscoon ja sitten San Diegoon!! Aurinkorasva ja bikinit jo pakattu!

Viikon paasta tulee 6kk tayteen taalla Amerikan ihmemaassa. Aika loppuu kesken!! Tassa helmikuussa olen puuhaillut kaikkea hauskaa seka poikien kanssa etta vapaa-ajalla. Au pair -tapaamisessa 10.2. kavimme keilaamassa. Se oli hauska sunnuntai! :) Sitten tapasin lauantaina 16.2. toisia suomalaisia au paireja, Idaa ja Lottaa. :) Oli hullun mukavaa puhua suomea livena (tuntu ihan erilaiselta, kuin skypessa) ja nahda tyttoja! Kavimme Seattlen purkkaseinalla, syomassa Seattlen parasta kalakeittoa ja Starbucksissa jalkkarilla. Mina saan melkein aina uuden nimen Starbucksissa, koska myyjat eivat kysy, miten nimeni tavutetaan ja he kirjoittavat mita sattuu aina minun kuppiini. Viimeisimmat ovat Audrey, Tellina ja Octalina. Saman viikon sunnuntaina 17.2. kavimme host-perheen ja heidan tuttavaperheensa kanssa EMP-museossa ja Space Needlessa syomassa. No taytyy nyt mainita, etta hirmu kiva sunnuntai loppui siihen, kun Declan aloitti kunnon riskaamisen lahtisessa, koska ei saanut ostaa mitaan Space Needlen matkamuistomyymalasta... Perus Declan. Maanantaina 18.2. kavin poikien kanssa Seattlessa elaintarhassa yhdessa kavereideni Chevyn ja Leannen kanssa. Meilla oli yhteensa 6 lasta mukana, yksikaan ei kadonnut tai jaanyt vahingossa apinoiden hakkiin. :) Omasta mielestani hyva suoritus!

Jenkkifutisreeneissa reenit alkavat olla haastavampia ja vaativampia, kun kausi lahestyy. Meinaa valmentajillakin menna hermot valilla. :D No valmentajat laittavat sitten meidat vaan vahan juoksemaan ekstraa, kun eivat pelit suju niin, kuin pitaisi. Ensi viikolla pitaisi meidan kyparien tulla maalauksesta, niin paastaan kolistelemaan! Tai no, mina olen lomalla Kaliforniassa!

Taytyy tarinoida sitten reissun jalkeen lisaa! Olkaa reippaita! 













Lisaa kuvia, jotka kertovat enemman kuin tuhat sanaa, loytyy Facebookista: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200111813188198.188716.1536372727&type=3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti