Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2012

Week one down

Ensimmainen viikko takana. Moneen uuteen asiaan on ollut totuttelemista ja sulattelemista, mutta asiat alkavat jo rullaamaan hyvin! Autolla ajaminen on ehka se hurjin juttu talla hetkella. Keskiviikkona ajoin ensimmaisen kerran autoa taalla. Ei tuossa taajama-ajossa nyt oikein mitaan hurjaa ole, mutta sitten kun paasee moottoritielle, niin alkaa vahan janskattaa! Nelja tai kolme kaistaa yleensa, miljoona autoa, miljoona nopeusmittarissa.... Vaatii viela totuttelua.

Host-perhe on mita mahtavin! Pojatkin ovat olleet toistaiseksi viela ihan kiltisti, mutta nyt, kun entinen au pair Monica lahtee takaisin Tanskaan, pojat tulevat varmasti koettelemaan minun rajojani. Eikohan me kuitenkin sopuun paasta asioissa poikien kanssa.

Tanaan meilla oli ensimmainen au pair tapaaminen Seattlessa, jonne tulivat kaikki au pairit Seattlesta ja sen ymparistosta. Noin 150 au pairia ympari melkein jokaisesta maailman kolkasta. Tapasin myos toisen suomalaisen au pairin. Tapaaminen oli nimeltaan The Scavenger Hunt ja tassa metsastyksessa meidan piti neljan hengen joukkueissa vastailla erilaisiin kysymyksiin koskien Seattlea ja etsia kaiken maailman tavaroita ja juttuja ympari kaupunkia. No tulipahan nahtya mestoja! Seattle on tosi kaunis kaupunki! Huikea.

Olen koko viikon aina uudelleen ja uudelleen ihmetellyt tata luonnon kauneutta ja mahtavuutta taalla. Joka puolella voi nahda kauniita jylhia vuoria ja kukkoloita, jarvia on ymparilla ja Snoqualmie (minun oikea asuinpaikkani) on myos todella kaunis ja hellyyttava pikku kaupunki. Joka paiva taalla nakee peuroja kavelemassa tien laidalla, ne ovat niin tottuneita ihmisiin ja asutukseen, etta eivat lahde oikeastaan karkuun. Karhuja en viela ole tavannut, vaikka ne asuvat kaytannossa ihmisten takapihoilla.

Pikkuhiljaa alkaa Seattle ja sen ymparilla olevat pikkukaupungit hahmottua puistoineen ja maamerkkeineen. Muutamia hyvia shoppailupaikkoja olen tietysti jo loytanyt!! Ja se saattaa nakya visa-laskussa... Sori aiti! <3

Kirjoittelen taas!


Snoqualmi Falls

Hmm.. Loysin Under Armorin Outletin

Ensimmainen Starbucks-kahvila ikina!



The wall of GUM!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti